Over Sandra

Sinds 9 januari 2019 ben ik de trotse eigenaresse van San’s Style.

Ik heb het altijd al fijn gevonden om mensen blij te maken met zichzelf en met de kleding die ze kopen en al hebben. Samen gaan voor de beste versie van jezelf en op zoek naar je eigen style en kleuren die het mooiste bij je passen. En vooral, wat is het beste voor jouw figuur!

In de winkel waar ik werkte kon ik dit goed kwijt maar na 10 jaar begon er iets te kriebelen. Ik miste uitdaging. De kledingkast van mijn zus en moeder nam ik regelmatig onderhanden. Dus werd het idee geboren om hier ook andere mensen blij mee te maken!

Door de workshop Dromen en Doelen werd dit voor mij alleen maar meer duidelijk. Dit moest ik uitbreiden, hier kon ik meer meedoen. En zo is San’s Style ontstaan!

Ik ben getrouwd met Marco en wij hebben
2 puberzonen Stef en Wessel.
Wij wonen in Nootdorp (ZH), vandaar fiets ik 3 keer per week richting
Pijnacker om daar te mogen werken.

Sinds 2008 ben ik werkzaam in de Kledingbranche.
Van 2008 tot oktober 2019 heb ik gewerkt bij No13 als Modestyliste, Inkoopster en Personal shopper. Daar werkte ik met de merken zoals G-Star, Sandwich, Modström en Marc O’Polo.

 

Vanaf eind oktober 2019 ben ik werkzaam bij Pastelle in Pijnacker als Modestyliste en Personal shopper. Daar verkopen we merken zoals Studio Anneloes, Tramontana, Selected Femme, Vila.

 


Ik zie het als een voorrecht om mensen Happy te maken!. Graag maak ik jou ook happy met de ‘Beste versie’ van jezelf! Denk je dat wij dat samen kunnen bereiken?

(Neem dan snel contact op met mij)

Mijn eigenschappen zijn:

Eerlijk
Enthousiast
Open
Praktisch
Spontaan
Graag mensen blij maken
en ze laten stralen.

 Mood 4 Mind .nl