Reviews

Esther H 13 juli 2020

Superleuk om een Garderobefix Plus bij Sandra te doen! Ik heb zoveel leuke kleding, maar wist niet meer hoe ik het moest combineren en stond iedere dag te peinzen wat ik nu weer eens aan moest doen. NU voel ik me superlekker in mijn ‘nieuwe’ combi’s en krijg ik ieder dag weer complimenten dat ik leuke kleding aan heb en er leuk uit zie! Daarnaast was het ook nog eens een hele gezellige dag! Bedankt Sandra😘

Esther v H 2 juli 2020

Shoppen in je eigen kledingkast! Vandaag heeft San’s Style Garderobecheck mij voor de derde keer geholpen met het maken van setjes ….Zo fijn! Wat zo bijzonder is aan Sandra is dat de eerste keer dat ze kwam helpen met het maken van setjes heel snel doorhad wat mijn stijl was, terwijl ze me eigenlijk nog niet kende . Ik heb nu een kledingkast waarin kleding hangt die ik leuk vind en waarvan ik weet hoe te stylen!

Anoniem 15 juni 2020

Ik was al een tijdje aan het twijfelen over mijn kledingkast. Ik droeg altijd hetzelfde, maar er lagen veel leuke kledingstukken ongedragen in de kast. Ik snapte niet waarom. Met Sandra ben ik erachter gekomen wat goed staat bij mijn figuur en dat schoenen het verschil kunnen maken. Ook heeft ze een hele rits nieuwe combi’s gemaakt waar ik zelf nooit opgekomen was. Ik ben nu weer helemaal blij met mijn outfits. En heb alleen nieuwe schoenen hoeven kopen! Ik kan het iedereen aanraden die geen nieuwe kleren wil kopen maar wel toe is aan vernieuwing.

Hanneke 19 dec 2019

Na de zomer 2019 ben ik met een diëtist aan de slag gegaan om gewicht te verliezen. Dat ging goed, maar ondertussen ontstond er een probleem in mijn kledingkast… Ik wilde nog geen nieuwe garderobe aanschaffen omdat er nog een kilo of 5 af zou gaan. Toen ik een bericht op Facebook via een gezamenlijke connectie voorbij bedacht ik me dat een garderobecheck precies was wat ik nodig had.

Mijn vragen aan Sandra waren: Wat kan ik nog combineren? Wat kan ik eventueel laten vermaken? En wat ontbreekt er op dit moment in mijn kast? Ik weet waar ik wel (en juist niet) accent op wil leggen met mijn figuur en ik houd van kleur. Maar ik durfde toch niet alles te combineren, bang dat het too much zou zijn en soms zaten de kilo’s (en dat maatje extra) nog in mijn hoofd…

Ik was echt superblij met Sandra’s hulp. Sandra heeft me weer lef gegeven om mijn sterke punten extra te benadrukken en de combi’s die ik zelf echt niet had bedacht zag zij wel voor mij. Die lange gele en roze vesten komen nu echt veel vaker uit de kast.

Naast de vele foto’s van alle nieuwe combinaties, kreeg ik ook een lijst met dingen die nog ontbraken in mijn kast. Het is heel fijn om gericht kleding te kopen die complementair zijn aan wat je al hebt. Ik heb nog steeds veel aan Sandra’s adviezen als ik ga shoppen bij mijn favoriete winkels.

Ik weet zeker dat Sandra over een tijdje opnieuw in mijn kast mag komen snuffelen. Het is echt heel fijn om weer nieuwe combinaties in je eigen kledingkast te ontdekken.

Viona 18 november 2019

Super fijn om te doen zo een garderobecheck✌️Samen ga je door je hele kledingkast heen en maakt ze verrassende outfits en combinaties. Iets waar je zelf eigenlijk nooit opkomt. Alle setjes ga je passen en maakt ze ook foto’s zodat je het terug kan zien, erg handig! Van te voren krijg je een vragenlijstje met bijvoorbeeld hoe je stijl omschrijft en wat je graag draagt of mist in je garderobe. Ze houdt er ook echt rekening mee wat bij jouw past en je je fijn in voelt. Achteraf krijg je al je foto’s, persoonlijke kledingtips en wat je nog bijvoorbeeld aan kan schaffen om je garderobe compleet te maken. Heb er echt veel aan gehad🙌 ben zelf altijd erg casual en draag wat ik fijn vind maar Sandra heeft me wel laten zien hoe ik het net even allemaal wat leuker en kleurrijker kan maken! Dank je wel voor deze inspirerende dag😃

Michelle 4 juli 2019

Gister een hele leuke garderobecheck gehad.  Sandra is een leuke spontane meid waarbij je je gelijk op je gemak voelt. De voorbereiding op de check is al zeer goed. Vooraf hoorde ik wat de bedoeling was en wat er klaargelegd moest worden. Wat zeker niet onbelangrijk is, is dat Sandra naar je luistert en kijkt of je je happy voelt in de setjes die ze maakt. Er zijn hele nieuwe en verrassende combinaties uit mijn kast gekomen waar ik zelf niet op zou komen. Kortom: een erg gezellige dag met hele leuke ‘nieuwe’ setjes waar ik voorlopig weer mee vooruit kan. En een aantal tips voor eventueel nog aan te schaffen items om mijn garderobe nog completer te maken. Dank je wel Sandra!👍🏻

Anneke 17 juni 2019

Met professioneel advies door je kledingkast gaan… Wat wil je nog meer! Afgelopen maandag heb ik een uitgebreide garderobecheck gedaan met San’s Style. Sandra begint al met een gedegen voorbereiding. Ik werd goed geïnformeerd hoe we te werk zouden gaan en wat ik klaar moest zetten. Gelijk een stok achter de deur om eens mijn schoenen uit te zoeken😉 De garderobecheck zelf was leuk, leerzaam en inspirerend. Zoveel nieuwe combinaties die in mijn eigen kast hingen! Heel verrassend. Heerlijk om een kledingkast over te houden met alleen maar kleding waarvan ik weet hoe ik ze kan dragen. Daarnaast krijg ik nog een handig lijstje met eventueel aan te schaffen items waardoor ik nog wat meer combinaties “af” kan maken. Kortom een nuttige, complete garderobecheck die ook nog eens heel gezellig was😃Een aanrader..dank je Sandra!🙏

Marja 6 mei 2019

Ik vond de Mini Garderobecheck heel waardevol. Je hebt nu eens iemand thuis die verstand heeft van mode. Ik had bijvoorbeeld een paar kledingstukken van te voren uitgekozen waar ik over twijfelde zoals :”kan de kleur van dit jasje nog? Ben ik niet te oud voor deze jeans?” Gewoon heel fijn om daar advies over te krijgen. En er kwamen leuke, nieuwe combinaties naar voren. Doen!

Monique 31 jan 2019

“Vanmiddag een hele leuke en leerzame garderobecheck gehad van San’s Style . Ik wist niet dat ik met mijn eigen kleding zoveel kan combineren. Ik heb er echt hele leuke “nieuwe” sets bij en dat allemaal van mijn eigen kleding !! Dank je wel Sandra voor de gezellige middag .”

Monique B 14 jan 2019

“Gisteren een garderobecheck gehad van Sandra . Wat een ervaring om te zien hoeveel combinaties zij kan maken. Ik wist niet dat er nog zo uit mij eigen kledingkast te halen viel. Voorlopig (op een paar basisitems na) hoef ik geen kleding te kopen. Wat was het super leuk en gezellig. Thanx Sandra”

Lida , 26 nov 2018

“Sandra is mijn dochter misschien ben ik daardoor een beetje bevooroordeeld . Maar ik vond het geweldig , ze heeft me een heel ander inzicht gegeven over mijn kleding . Ik had nooit verwacht dat er zoveel te combineren was uit mijn eigen kast. Ook kreeg ik tips van haar over wat voor sieraden ik het beste kon dragen bij de outfits. Wat ik fijn vond was dat ze aankooptips en was advies gaf . Vooral de foto’s zijn superhandig, kan ik altijd even terug kijken.”


Ineke 20 dec 2018

“Sandra is bij mij ook geweest . Ik voelde me al snel op mijn gemak. Ik vond het leuk en vooral verhelderend . Ik kan er een tijd mee vooruit zonder al te veel te hoeven kopen . Bedankt Sandra”